Team Topfruit

Over ons

page2_pic1

Kwalitatieve producten en een top service

Topfruit is al jaren een speciaalzaak in groenten en fruit met streekgebonden producten. Wij werken nauw samen met plaatselijke boeren. De kwaliteit is daarom optimaal gegarandeerd. Onze grootste troef? Een grote keuze aan seizoensgebonden producten van een optimale kwaliteit. Onze andere grote troef is onze top service. Onze klanten staan bij ons op nummer 1! Via deze nieuwe site begeven we ons op de digitale snelweg en willen we vooral onze klanten makkelijker laten bestellen.

Onze historiek

1993

Topbedrijf sinds 1993

Sinds 15 januari 1993 legt Topfruit zich vanuit Lauwe toe op het leveren van verse groenten en fruit, kruiden en fruitsappen. Dit aan zowel particulieren als aan de groothandel. Topfruit is gespecialiseerd in fruitmanden, welke door de klant zelf samen te stellen zijn. Voor bedrijven, die fruit op de werkvloer wensen, levert Topfruit fruitmanden aan huis. Dit kan op wekelijkse basis. Fruit is niet alleen gezond, maar is sinds kort ook volledig fiscaal aftrekbaar.

2015

Topfruit op de digitale snelweg

Via de website, kunnen klanten sinds november 2015 online bestellen. Dit als bijkomend voordeel naar onze klanten toe. Door online te bestellen bent u als klant sneller geholpen in de winkel. U spaart tijd uit. Via onze website zijn de dagverse producten in een muisklik beschikbaar. U maakt uw keuze. Wij zorgen voor uw bestelling en u hoeft niet meer te wachten of aan te schuiven.

Jobs

Op zoek naar een gevarieerde job?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures bij Topfruit Lauwe. Maar, u mag ons steeds uw curriculum bezorgen: topfruit@skynet.be.

Ons team

Onze voordelen

Een sterk team

Wij hebben een zeer sterk team dat nauw samen met elkaar werkt.